porvoon padel ry

pORVOON PADEL RY:N TOIMINTA

Porvoon Padel ry:n tavoitteena on kehittää padelin yhteisöllisyyttä, madaltaa aloituskynnystä, järjestää tapahtumia, valmennuksia ja turnauksia sekä harraste- ja junioritoimintaa. Järjestämme Suomen Padelliiton kansallisia kilpailuja. Käytössämme on Tarmola Padelin viisi tasokasta kenttää ja teemme myös yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. 

Lisätietoja seuran toiminnasta sähköpostilla [email protected] 
Mikael (Mika) Karmanheimo, Porvoon Padel ry:n valmennusvastaava, puh. 040 5858 410
Patrik (Patte) Björkman, Tarmola Padelin club manager, puh. 040 5644 496

Porvoon Padel ry:n tietosuojaseloste

jäsenmaksu ja -edut

Porvoon Padel ry:n jäsenmaksu on 35 € / vuosi.

Jäsenedut:

  • pääset varaamaan pelivuoroja Tarmola Padelista jo 3 viikkoa etukäteen (norm. 2 viikkoa)
  • jäsenhintoja Tarmola Padel Pro Shopin tuotteista
  • RS Champions -pallot Tarmola Padel Pro Shopista 5 € / tuubi
  • vuokramailat ilmaiseksi
  •  erikoishintaisia valmennuksia ja tapahtumia 
  • Porvoon Padel -liigan ilmoittautumismaksu jäsenhintaan
  • Suomen Padelliiton jäsenyys (vaaditaan Padelliiton kilpailuissa)
  • Tarmola Padelin Under Armour -merkkinen pelipaita 25 € (norm. 28 €)
  • Tarmola Padel -huppari 40 € (norm. 45 €)

sarjapadel alkaa syksyllä 2022

Porvoon Padel ry on perustamassa Padelliiton alaisia naisten ja miesten sarjapadeljoukkueita. 

Sarjapadeljoukkueeseen tarvitaan hyviä kilpapelaajia, mutta kun kyseessä on joukkuelaji, tarvitaan myös hyviä joukkuepelaajia. Sarjaan pitää ilmoittaa vähintään kahdeksan pelaajaa, joten joukkue kaipaa ehdottomasti laajemman ringin pelaajia, jotka voivat osallistua sarjaan. Joukkueessa tarvitaan myös taustahenkilöitä kuten joukkueenjohtaja huoltaja, manageri ja valmentaja, eikä varmasti haittaa jos toimihenkilöt voivat myös pelata, mikäli nimetyt pelaajat loukkaantuvat tai väsyvät. Lisäksi etsimme myös yhteistyökumppaneita sarjapadeljoukkueille!

Koetko että toiminta kiinnostaa? Laita tekstiviesti/WhatsApp Mikael Karmanheimolle 040 5858410.

Sarjapadel on Suomen Padelliiton uusin joukkuekilpailuna toteutettava kilpailumuoto. Tässä kilpailumallissa vastakkain asettuvat Padelliiton jäsenseurat ja seurojen jäsenistään muodostamat joukkueet, jotka pelaavat toisten seurojen joukkueita vastaan sarjamuotoisesti läpi kauden. Naiset ja miehet pelaavat omissa sarjoissaan.
Sarjapadelin ylin taso on nimeltään Suomen Padelliiga. Padelliigassa mestaruuden voittava seura kruunataan kauden päätteeksi Suomen seurajoukkueiden ja Padelliigan mestariksi. Sarjapadelin alempia sarjatasoja kutsutaan nimellä divarit. Ensimmäisellä sarjakaudella 2021-2022 sarjapadelin eri kilpailusarjat, Suomen Padelliiga ja divarisarjat keräsivät mukaan ensimmäiselle ja toukokuussa huipuntuneelle kilpailukaudelleen yhteensä 43 joukkuetta, 18 eri seurasta. Sarjatasoja ensimmäisellä kilpailukaudella on käynnistetty miehissä kolme (Liiga, 1. divarin 2 eri lohkoa ja 2. divari) ja naisissa kaksi (Liiga ja 1. divari). Seuroja edustavia urheilijoita sarjapadel keräsi enismmäisellä kaudellaan yhteensä 584 pelaajaa.

Kaudella 2023 kilpailukausi muuttuu enemmän kalenterivuoden sisäiseksi kaudeksi, joskin ensimmäinen kierros tullaan pelaamaan jo joulukuun 2022 alussa. Kilpailijat kerryttävät omia henkilökohtaisia ranking-pisteitä myös sarjapadelista.

Sarjamaksut
• 1. divari 200 €/kausi/joukkue
• 2. divari 150 €/kausi/joukkue

Joukkueiden pelaajilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi+seurajäsenyys. Turnausviikonloppujen tila- ja kenttävuokrat jaetaan tasaisesti kierrokselle osallistuvien joukkueiden kesken.

Runkosarjakierrosten ja pudotuspelien aikataulut on tiedotettu seuroille 5.7.2022. Kauden 2023 kilpailupaikat ja otteluohjelmat julkaistaan syyskuussa.

Uudet joukkueet voivat ilmoittautua ainoastaan divarisarjoihin. Lähtökohtaisesti alimmille sarjatasoille. Tarkoitus on kuitenkin rakentaa tulevalle kaudelle mahdollisimman tasaiset sarjajaot ja tämän johdosta mietimme vielä ilmoittautumistakarajan jälkeen vaihtoehtoja eri divarisarjojen sarjajaoille. Täm vaihtoehto käsitellään ja siitä annetaan tarvittavia lisätietoja elo-syyskuun taitteessa, jos silloinen tilanne tätä vaihtoehtoa vaatii.

Voit katsoa tarkentavia tietoja vielä seuraavien uutisten kautta:
1. Uusien joukkueiden ilmoittautuminen sarjapadelkaudelle 2023 käynnistyy
2. Raportti – Miten runkosarjassa pelattiin
3. Sarjapadelin sarjakirja 2021-2022 (uusi päivitetään syksyllä 2022)

VALMENNUKSET JA KURSSIT

Ilmoittautuminen kesäliigaan on alkanut

Porvoon kesäliiga starttaa. Kaikkien porvoolaisten kesäliigan voit ilmoittautua RankedIn kautta. Osallistumismaksu 5-15 €. 
Pelejä pelataan vaihtuvissa pienlohkoissa 2-3 peliä / kk. Kesäliigassa on erikseen avoin sarja ja naisten sarja. Sarjamaksuun sisältyy ensimmäiseen otteluun laadukkaat RS Champions Choise pallot.

Naisten sarja: https://rankedin.com/en/clubleague/2145/porvoon-kesaliiga-naiset
Avoin sarja: https://rankedin.com/en/clubleague/2143/porvoon-kesaliiga-avoin

Lisäksi aloittelijoille on oma matalan kynnyksen sarja. Liigan osallistumismaksuun 20-40 € sisältyy sarjamaksun lisäksi yhden ottelun kenttävuokra, uudet pelipallot otteluun, Suomen Padelliiton padelohjaaja-koulutuksen käyneen pelinohjaus ensimmäisessä otteluissa. Lisäksi vuokramailat kuuluvat hintaan.

Ilmoittauminen Tarmola Padelin henkilökunnalle [email protected] tai RankedIn kautta https://rankedin.com/…/2144/porvoon-kesaliiga-aloittelijat

Harjoitus- ja peliringit

Ilmoittaudu ryhmiin sähköpostilla [email protected]

Maanantaisin harjoitusrinkejä, valmentajien ohjeistamat omatoimiset harjoitusringit.
• Pienemmät juniorit ja aloittelevat (9-14 v) ma 16:00-17:00 (ohjattu pelirinki), 12 €/h (4-8 pelaajaa)
• Vanhemmat ja edistyneet juniorit (14-20 v) ma 17:00-18:30 (harjoitusrinki), 12 €/h (4-6 pelaajaa)
• Miesten harrastetreeniryhmä ma 18:00-19:30 (valmentaja käynnistää harjoitukset, luo päivän harjoitusohjelman ja teeman, jonka jälkeen pelaajat harjoittelevat ja pelaavat omatoimisesti) 16 €/h

• Naisten harrastetreeniryhmä ma 18:30-19:30 (valmentaja käynnistää harjoitukset, luo päivän harjoitusohjelman ja teeman, jonka jälkeen pelaajat harjoittelevat ja pelaavat omatoimisesti) 16 €/h

• Naisten harrastetreeniryhmä ma 18:30-20:00 (valmentaja käynnistää harjoitukset, luo päivän harjoitusohjelman ja teeman, jonka jälkeen pelaajat harjoittelevat ja pelaavat omatoimisesti) 16 €/h

•  Miesten kilpatreeniryhmä ma 19:30-21:00 16 €/h
 
Tiistaisin peliringit (ei sisällä valmennusta)
• Naiset edistyneet ti 18:00-19:30 (hinta 14 €/krt), lisätiedot: [email protected]
• Naiset harraste ti 19:30-21:00 (hinta 14 €/krt), lisätiedot [email protected]
• Miehet ti 19:30-21:00 (hinta 14 €/krt) 
 
Torstaisin Harrastepelirinki (ei sisällä valmennusta)
• Nuorten Pelirinki 18:00-19:30

• Naisten pelirinki 19:30-20:30

Harjoitusringit alkavat sitä mukaa, kun saadaan ryhmät täyteen, ryhmien aikatauluja saatetaan siirtää mikäli joku ryhmä ei täyty, samoja ryhmiä voidaan myös perustaa useita, mikäli osallistujia riittää.

Uudet alkeiskurssit

Alkeiskurssi vasta-alkajille tai vain vähän pelanneille. Aloitamme perusasioista, keskittyen tiettyyn teemaan per harjoituskerta, niin että kuukauden päätteeksi osaamme peruslyönnit, verkkopelaamisen, lasipuolustamisen, hyökkäämisen, syöttämisen, säännöt ja peruspelistrategiat. Seuran päävalmentaja koulutettu padelvalmentaja Mikael Karmanheimo ja apuvalmentajat. 4-6 pelaajaa. Hinta sisältää kenttävuokran, valmennuksen, pallovuokran ja vuokramailan.

Kuukauden alkeiskurssi naiset 4 kertaa tiistaisin klo 19-20.15
1 h valmennus + 15 min peliosuus 4-6 pelaajaa
Hinta 110 € (22 €/ h), jäsenhinta 100 € (20 € / h)
maaliskuussa 8.3.-29.3. 
Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla [email protected]

Kuukauden alkeiskurssi naiset&miehet 4 kertaa tiistaisin klo 20.15-21.30
1 h valmennus + 15 min peliosuus 4-6 pelaajaa.
Hinta 110 € (22 €/ h), jäsenhinta 100 € (20 € / tunti)
maaliskuussa 8.3.-29.3. 
Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla [email protected]