hinnat ja varaus

AUKIOLOAJAT

Tarmola Padel -halli ja Pro Shop on avoinna joka päivä klo 06-00.
Henkilökunta on paikalla maanantaista torstaihin klo 16-20. 

HINNASTO

arkisin 
klo 6-15 26 € / tunti
klo 15-21 38 € / tunti
klo 21-00 34 € / tunti

Viikonloppu 36 € / tunti

 

Vakiovuorot
min. 3 kk sopimuksella arkisin
klo 6-15 26 € / tunti
klo 15-21 36 € / tunti
klo 21-00 30 / tunti

Viikonloppu 36 € / tunti

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina Eazybreak, Edenred, ePassi ja SmartumPay. Siirrä haluamasi saldo sähköisesti Tarmola Padelille ja ilmoita meille sähköpostitse [email protected] mille Playtomic-tilille saldo lisätään. 

LAHJAKORTIT

Ilahduta ystävääsi ja läheistäsi kuntoa kohottavalla lahjalla eli Tarmola Padelin lahjakortilla. Kysy meiltä lisätietoa [email protected] 

VALMENNUKSET

Valmentajana meillä toimii Mikael ”Mika” Karmanheimo. Mika on toiminut pitkään palloilulajien parissa urheilijana, valmentajana ja seurojen johtotehtävissä. Hänen tavoitteenaan on kehittää padelia Porvoossa ja hän kannustaakin lajin pariin kaikkia iästä, sukupuolesta ja tasosta riippumatta. Mika on koulutettu padelvalmentaja. Valmennuksia voit varata suoraan Mikalta puhelimitse 040 585 8410.

varaaminen

Varaa oma vuorosi Tarmola Padel -halliin  Playtomic sovelluksesta, jonka voit ladata sovelluskaupasta tai käyttää selaimella. Kun olet ladannut sovelluksen, rekisteröidy sen käyttäjäksi. Valitse Tarmola Padel ja haluamasi kenttä sekä aika.

Vuoro maksetaan sovelluksen kautta ja maksun voi jakaa muiden pelaajien kanssa. Varatessasi vuoron saat sovelluksessa myös sisäänpääsykoodin halliin. Valot kentälle syttyvät automaattisesti varaamasi vuoron alkaessa.

Vakiovuoron voit varata ottamalla yhteyttä puh. 0400 720 508 tai sähköpostilla [email protected]

Vuokramailat

Tarmola Padelista voit vuokrata Dunlop-merkkisiä mailoja peliä varten. Saatavilla on myös juniorimailoja. Mailavuokran voit maksaa joko Playtomic-sovelluksessa kenttävuokran yhteydessä tai hallilla Mobilepaylla. Vuokramailat sekä mailojen desifiointivälineet löydät hallilta loungetilasta. Desinfioithan mailan aina ennen peliä sekä sen jälkeen. Palloja voit ostaa omaksi hallilta. Pallojen hinta on 7 € / 3 pallon setti.