info

kun saavut hallille

PALVELUT HALLILLA

Tarmola Padel WhatsApp-ryhmät

Tarmola Padel ylläpitää alla olevia WhatsApp -ryhmiä. Ryhmien tarkoituksena on saattaa mahdollisimman samantasoiset pelaajat yhteen sopimaan peleistä. Alla luetellut ryhmät pyritään muodostamaan niin, että jokainen voi löytää itselleen oman tasoistaan peliseuraa. Tarmola Padel/Club manager toimii ylläpitäjänä jokaisessa ryhmässä. Huomioitavaa on, että ryhmät elävät jatkuvasti tilanteen mukaan.

Päästäksesi ryhmään, lue kuvaukset ja paina liity ryhmään linkkiä. Ole rehellinen itsellesi tasostasi ja tarvittaessa kysy mielipidettä joltain toiselta. Ylläpitäjä pidättää oikeuden ohjata pelaajia oikeaan ryhmään.

Aloitteleva/harvemmin pelaava:
Olet juuri aloittanut pdelin tai pelaat harvemmin. Kokemuksesi padelista ja muista mailapeleistä on vähäistä. Haet peliseuraa uuden harrastuksesi alkutaipaleelle tai haluat pelata silloin tällöin oppiaksesi lajia ja pitääksesi hauskaa lajin parissa. Olet ehkä käynyt alkeis/peruskurssin ja tiedät pelin perusteita.

Liity ryhmään: https://chat.whatsapp.com/KhOVtDnZT6q5nUSZMJAeme

Harraste

Osaat jo padelin perusteita; sen keskeisimpiä lyöntejä ja ymmärrät pelin tarkoituksen sekä tärkeimmät säännöt. Pystyt pitämään pallon pelissä matalatempoisessa ottelussa, mutta tekniikassa ja taktiikassa kuten pallon suuntaamisessa ja pelikaverin kanssa liikkumisessa tai vastustajan pelin ennakoinnissa on opittavaa. Puolustus ja hyökkäysasemien välillä liikkuminen, kuten verkolle nousu, vaatii vielä harjoittelua.

Liity ryhmään: https://chat.whatsapp.com/CstShbLtFvPAVJSBF5RQrB

Aktiivinen harrastaja

Sinulla on padelin perustekniikat, erilaiset pelitilanteet ja säännöt jo hyvin hallussa. Olet jo harjoitellut ja pelannut erilaisissa tilanteissa ja haluat kehittyä niin peliteknisesti kuin taktisesti. Ymmärrät omien vahvuuksiesi ja pelillisten ja teknisten kehittämiskohteittesi vaikutuksen parin kanssa pelissä onnistumiseen ja pyrit kehittämään omaa osaamistasi. Harrastat lajia säännöllisesti pystyen lyönneissäsi kontrolliin ja liikut luontevasti niin verkolle, takakentälle kuin sivuttaissuunnassakin. Pelaat mielelläsi uusien pelikavereiden kanssa oppiaksesi lisää ja hyödyntääksesi jo oppimaasi erilaisissa pelitilanteissa. Pystyt sovittamaan omaa pelityyliäsi parin ja vastustajien mukaisesti.

Liity ryhmään: https://chat.whatsapp.com/HIpFFjaRWhEJ06FglECAxy

Edistyneet pelaajat

(Verrattavissa kansalliseen miesten C/ D-sarjan/Naisten C-sarjan tasoon)

Pelaat, harjoittelet ja osallistut valmennuksiin ja/tai kisoihin säännöllisesti kehittääksesi edelleen osaamistasi taktiikan, tekniikan, fysiikan ja erikoistilanteiden osalta tai olet aiemmin pelannut kisapelaajana. Osaat sovittaa omaa pelityyliäsi parin ja erilaisten vastustajien ja tilanteiden mukaisesti. Liikut luontevasti syvyys ja sivuittaissuunnassa uudenkin parin kanssa ja hyödynnät erilaisia lyöntejä ja taktiikoita pystyen rakentamaan pisteitä ja pitämään pallon kovatempoisessa pelissä.

Liity ryhmään: https://chat.whatsapp.com/I9ABD1qMB2HGR6bXVKHCUC

Kilpapelaajat

Kuulut Porvoon parhaimpiin pelaajiin ja osallistut kilpailuihin ja harjoittelet säännöllisesti.

Liity ryhmään: https://chat.whatsapp.com/LSfezg6PfoWBqUDyM0ad8R

 

Kehonkorjaamo palvelee

Olisiko hyvä idea huoltaa kehoa silloin tällöin tai ihan säännöllisesti? Meillä Tarmola Padelin tiloissa palvelee Kehonkorjaamo 23.11. alkaen keskiviikkoisin. Hieronta on hyvä tapa hoitaa kireyksiä pois kropasta ja samalla palautua treeneistä. Paikalla koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Kalle Hovi. 

Varaa oma aikasi heti ja helposti: www.kehonkorjaamo.fi

Ensimmäisestä varauksesta 5 € alennus vuoden 2022 loppuun asti! 

muita ohjeita

Varusteiksi padelia varten tarvitset sisäpelikengät ja urheiluvaatteet.  Omaa mailaa tai omia palloja et heti tarvitse, sillä voit vuokrata hallilta mailan ja ostaa palloja. Padelia voi hyvin pelata myös kahdestaan vaikka parhaimmillaan se on nelinpelinä. Ennen peliä kannattaa lämmitellä ja venytellä. Padelin säännöt löytyvät sivuiltamme.

Hallilla on roska-asiat sekäjätteille, biojätteille, käytetyille palloille sekä tyhjille pulloille. Arvostathan kanssapelaajiesi viihtymistä ja laitat roskat niille kuluviin astioihin.  

SIJAINTI

SAAPUMINEN

Werner Söderströmin kadulta pääset suoraan ajamaan hallin pihaan. Hallin pihalla olevat kaikki pysäköintipaikat ovat maksuttomasti asiakkaidemme käytössä. Hallin pihalla on neljä sähköauton latauspaikkaa. Latauspalvelu on Parking Energy.

Polkupyörän voit jättää sisäänkäynnin ulkopuolelle. 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Haluatko mukaan laajaan yhteistyökumppaneidemme joukkoon? Ota yhteyttä, [email protected].

Taxi Porvoo